Anahtar Teslim İş Takibi Hizmeti Nedir?

Anahtar Teslim İş Takibi Hizmeti Nedir?

03 Ocak 2

Evinizi kendiniz yapmak mı? istiyorsunuz. Sıfırdan boş arsa üzerine ev yapmak yorucu ve meşaketli bir süreçtir. Arsa Keşfinin yapılması , Projelendirme süreci , ruhsat süreci , şantiye su, şantiye elektrik abonelikleri , İnşaatınızı yapacak usta temini, Sözleşme Aşaması , İnşaatta veya evinizde kullanılacak Malzemelerin seçimi , Bunları uygulamaya dökecek usta temini , Belediye ile ilgili işlemler ve bunun gibi bir sürü evrak takibi ,usta takibi, malzeme takibi ve iş koordinasyonunun yapılması gereklidir. Bu işlemler için Zamanım Yok ama Kimseye yada hiçbir firmaya da güvenemiyorum mu? diyorsunuz. Sizler için oluşturduğumuz Yeni Paketimiz Tam Size Göre...

Uzman Kalıp İnşaat güvencesi ile evinizin inşaası için gerekli olan tüm resmi prosedürlerin takibinin yapılması ve A'dan Z'ye kadar evinizle ilgili tüm inşaa faliyetlerini düzenleyecek olan ekiplerin saha kontrolü ve denetlemesinin yapılması , İnşaa Koordinasyonun sağlanması kısaca eviniz tamamlanıncaya kadar sizlere danışmanlık , iş takibi , iş koordinasyonu ve inşaa takibi ile hizmetinizdeyiz.

Bu işlemler karşılığı olarak İnşaatınıza harcadığınız miktarın (inşaa maliyetinin) %15 'ini hizmet bedelimiz olarak talep ediyoruz.


Yorum Ekle